Verloren Ongeluk – Kortfilm

‘Verloren Ongeluk’ is een eigen productie, opgenomen in de zomer van 2017. De film, dat gericht is op kinderen en jongeren, is beschikbaar op het kortfilm platform Jonie.tv én het YouTube kanaal van Productie Jonas Jordens.

In 2016 kwam de film ‘Onzeker’ uit. Met meer dan 9K views was dit één van de grootste projecten tot nu toe. Door het grote succes van deze eerste kortfilm kwam Productie Jonas Jordens op de proppen met een nieuw project. ‘Verloren Ongeluk’ is opgenomen in één van de mooiste plekjes in Bonheiden en werd 20 januari vertoond op de Jonie Film Premiere. De kortfilm verscheen op 26 januari op Jonie.tv en het YouTube kanaal van Productie Jonas Jordens.

Intussen heeft ‘Verloren Ongeluk’ al meer dan 22.000 views op YouTube!

Beluister ook de titelsong ‘Kon Het Maar Even’: jonie.tv/kon-het-maar-even/

CD verloren ongeluk 2