DIT BEN IK

on

Hoi, ik ben Jonas! Ik ben 20 jaar oud en ben in september 2018 aan mijn opleiding regie op het RITCS begonnen. Van kleins af ben ik gebeten door film en alles wat erbij komt kijken. Als kind ben ik begonnen met een klein fototoestelletje waarmee ik de zotste filmpjes maakte. Momenteel maak ik  kortfilms, videoclips en commercials waarbij ik regisseer (en zelf de camera operator ben).

Ik spreek ook voice-overs in! Beluister enkele voorbeelden via Fiverr.

Neem hier een kijkje op mijn online portfolio. Onder ‘projecten’ vind je al mijn recentste projecten terug. Wil jij een TrouwClip, commercial, logo, videoreportage, muziekvideo, audio opname…? Contacteer me zodat we samen iets moois kunnen creëren. Tot binnenkort! Volg me zeker op Facebook, Instagram en YouTube! Hieronder vind je enkele projecten terug.

Beluister ook zeker eens mijn muziek!

Contact >

IMG_0711Extra:
Sinds kort speel ik ook mee in de spektakelmusical 40-45. Je kan komen kijken tot eind mei 2020. Ik ben zo blij dat ik hier deel van mag uitmaken.

handtekening-jonas-jordens


20 jaar GC ’t Blikveld! – Aftermovie

’t Blikveld opende in 1998 haar deuren en bestaat dus 20 jaar. En daar hoorde natuurlijk een spetterend verjaardagsfeest bij als opening van dit seizoen! ’t Blikveld is een architecturale parel. Een gebouw dat geboren werd uit cultuur met de potentie cultuur op te wekken. Dat is exact wat het al 20 jaar doet!

Deze aftermovie werd gecreëerd in opdracht van GC ’t Blikveld.


TrouwClips

Boek mij als videograaf voor jullie huwelijk. Ik maak een kort en krachtige TrouwClip die jullie kunnen delen met vrienden en familie!


Verloren Ongeluk – Kortfilm (Jonie.tv)

In 2016 kwam de film ‘Onzeker’ uit. Met meer dan 9K views was dit één van de grootste projecten tot nu toe. Door het grote succes van deze eerste kortfilm kwam Productie Jonas Jordens op de proppen met een nieuw project. ‘Verloren Ongeluk’ is opgenomen in één van de mooiste plekjes in Bonheiden en werd 20 januari vertoond op de Jonie Film Premiere. De kortfilm verscheen op 26 januari op Jonie.tven het YouTube kanaal van Productie Jonas Jordens.


Bibliotheek Bonheiden – Promofilm

In opdracht van Bib Bonheiden, creëerde ik een promofilm dat hun bibliotheek voorstelde op een leuke en nieuwe manier.


Groen Bonheiden-Rijmenam – Promofilms

In opdracht van Groen Bonheiden-Rijmenam creëerde ik verschillende promotiefilms. Rijmenam ligt Groen Bonheiden-Rijmenam nauw aan het hart, misschien zelfs als dé vakantiebestemming voor een dagje uit bij mooi weer… Ze dromen alvast over deze toffe plek. Dit zie je alvast in promofilmpje ‘Rijmenam Beach’.