Wat Ons Bindt – Kortfilm

Wat Ons Bindt‘ vertelt het verhaal van Bram en Sarah. Als Bram op een warme zomerdag zijn dochter Marie naar de onthaalmoeder moet brengen, vergeet hij haar in de auto. Hij verliest niet alleen zijn kind, maar ook zijn vrouw Sarah door verdriet en opbouwende spanningen. Even nadat ze haar eigen weg uitging, zoekt Bram terug contact op met haar. De scheiding leek voor beiden een zware dobber te zijn. (Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Bram.)

Bekijk hier de volledige film!

Deze film werd ingediend als tweede solo in de richting audiovisuele kunsten aan het RITCS en kreeg positieve feedback van docenten als Hilde Heijnen en Stijn Coninx.

Jonathan: Tijdens de eerste lezing had ik snel vertrouwen in dit project. Op de set hing er een professionele maar warme sfeer. Het was me een enorm plezier om samen te werken met Jonas en Hélène!

Hélène: Dit was een zeer fijne samenwerking! Zowel met Jonas, als met Jonathan. Het ging allemaal ontzettend vlot en we voelden elkaar goed aan! We gaan nog van Jonas horen later!

In een regie en beeldvoering van Jonas Jordens. Opgenomen tijdens de coronacrisis in kleine bubbel.

Jonas: Van idee tot uitvoering. Elke stap en elke poging om dichter bij het eindresultaat te komen, was spannend, maar heel leerrijk. Jonathan en Hélène zijn een verrijking. Twee hele toffe mensen, maar vooral twee fantastische acteurs die het verhaal tot leven brengen. Samen geven we je een blik uit het leven van het koppel ‘Bram en Sarah’.

ONLINE VRIJDAG 13.11.2020 om 20:00 u.

Met dank aan:

Jonathan Lambrechts
Hélène Kamers

RITCS
Marc Lybaert
Viktor Eeckhout
Kathy W.
Ingrid V.H.
Cultuurcentrum ‘Ter Dilft’
Sportcomplex Breeven
Ivanka Van Deun