Leuk je te ontmoeten!

Hoi, ik ben Jonas. Een masterstudent Regie aan het RITCS die jaren geleden begonnen is met filmen vanuit bewondering en passie. Mensen inspireren, entertainen en doen lachen is waar ik voor leef. Een opname beginnen met een gedreven mindset? Daar sta ik voor. Door mijn ervaring in regie en als videograaf en voice-over kan ik steeds een prachtig eindresultaat van hoge kwaliteit bieden. Zo maak ik mensen blij door simpelweg mezelf te zijn.

Contacteer me zodat we samen iets moois kunnen creëren. Tot binnenkort! Je kan me volgen op Instagram en YouTube! Beluister ook zeker eens mijn muziek!

IMG_0711

Extra:
Sinds 2019 maak ik deel uit van de cast van spektakelmusical 40-45. Ik geniet telkens van deze ontroerende voorstellingen.

handtekening-jonas-jordens

____________________________