Leuk je te ontmoeten!

Hoi, ik ben Jonas. Mensen inspireren, entertainen en doen lachen met de video content die ik maak, is wat mij drijft. Mijn gepassioneerde aanpak resulteert in opnames die beginnen met een sterke drive en motivatie. Als vaste videograaf werk ik voor voor Sofie Dumont & friends, waarbij ik vol enthousiasme zowel in de keuken als on the road video content creëer. Daarnaast werk ik als freelance regisseur en videograaf aan verschillende projecten om mezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Op deze manier streef ik ernaar om het beste uit mezelf te halen door simpelweg mezelf te zijn. Naast mijn werk achter de camera, werk ik aan muziek.

Ik kijk uit naar onze samenwerking. Contacteer me gerust, en we plannen een meeting.

handtekening-jonas-jordens

____________________________