ZOT SCHOON – VRT MAX (teasers)

Teasers voor podcastproject ‘Zot schoon’

Vijf jonge VRT-gezichten gaan in de podcast ‘Zot Schoon’ op zoek naar schone dingen die hen raken in het KMSKA. Flo WindeyGloria MonserezHéritier TipoElla Leyers en Dorianne Aussems kijken naar werken aan de hand van emoties en thema’s die leven bij jongeren: passie/seks, ontroering/kwetsbaarheid, maatschappelijke verontwaardiging, humor/plezier en gender. In het gezelschap van museummedewerker Bart Van Peer (Bart is blind), gaan ze op zoek naar werken die gelinkt zijn aan het thema.

Voor deze podcast creëerde ik teasers die verschenen op de sociale media kanalen van VRT.

Ella Leyers

Héritier Tipo

Beluister de podcast op VRT MAX

Teaser Ella Leyers

Thumbnail door Emy Elleboog

Teaser Flo Windey

Thumbnail door Emy Elleboog

Teaser Héritier Tipo

Thumbnail door Emy Elleboog