projecten/producties

Krank It Up Festival

Commercial – 2019

In samenwerking met schepen Pascal Vercammen en Jeugddienst Bonheiden, creëerde ik de commercial voor het nieuwe festival ‘Krank It Up’. Op zaterdag 3 augustus 2019 vond in Bonheiden het nieuwe festival Krank plaats. Verschillende lokale DJ’s kregen een kans om zich te bewijzen op ons podium. Als afsluiter van de avond kon je dansen op de muziek van Funktastix!

Van Poppel Bouwbedrijf

Commercial(voorjaar 2019)

In opdracht van Van Poppel Bouwbedrijf, creëerde ik een moodfilm ter promotie van hun stadswandeling langs al hun realisaties en projecten in Mechelen. Een super toffe samenwerking! De moodfilm ging in première tijdens de woonbeurs Wonen Mechelen op stand 232.

(Binnenkort in 2020)

Il Cardinale – Burgerbar

Moodfilm/commercial – 2020

In het voorjaar van 2020 lanceren we de commercial voor ‘Il Cardinale’. Het is een moodfilm die de sfeer en smaak van de burgerbar weergeeft. Bezoek zeker één van hun vestigingen. Meer info op ilcardinale.be

Groen Bonheiden-Rijmenam

Commercials – 2018

In opdracht van Groen Bonheiden-Rijmenam creëerde ik verschillende promotiefilms. Rijmenam ligt Groen Bonheiden-Rijmenam nauw aan het hart, misschien zelfs als dé vakantiebestemming voor een dagje uit bij mooi weer… Ze dromen alvast over deze toffe plek. Dit zie je alvast in promofilmpje ‘Rijmenam Beach’.

Meer:

Krank It Up (Festival) – Commercial

In samenwerking met schepen Pascal Vercammen en Jeugddienst Bonheiden, creëerde ik de commercial voor het nieuwe festival ‘Krank It Up’. Op zaterdag 3 augustus vindt in Bonheiden het gloednieuwe festival Krank plaats. Verschillende lokale DJ’s krijgen dan een kans om zich te bewijzen op ons podium. Als afsluiter van de avond kan je dansen op de muziek van…

Leer me kennen.

Hoi, ik ben Jonas. Een student Regie aan het RITCS die jaren geleden begonnen is met filmen vanuit bewondering en passie. Mensen inspireren, entertainen en doen lachen is waar ik voor leef. Een opname beginnen met een gedreven mindset? Daar sta ik voor. Door mijn ervaring in regie en als videograaf en voice-over kan ik…

Van Poppel – Moodfilm

Van Poppel – Moodfilm (voorjaar 2019) In opdracht van Van Poppel Bouwbedrijf, creëerde ik een moodfilm ter promotie van hun stadswandeling langs al hun realisaties en projecten in Mechelen. Een super toffe samenwerking! De moodfilm ging in première tijdens de woonbeurs Wonen Mechelen op stand 232.

GC ’t Blikveld – Aftermovie

’t Blikveld opende in 1998 haar deuren en bestaat dus 20 jaar. En daar hoorde natuurlijk een spetterend verjaardagsfeest bij als opening van dit seizoen! ’t Blikveld is een architecturale parel. Een gebouw dat geboren werd uit cultuur met de potentie cultuur op te wekken. Dat is exact wat het al 20 jaar doet! Deze aftermovie…

Groen Bonheiden-Rijmenam

Jong Groen – Jongeren bouwen aan de toekomst (Promo) Groen – Bonheiden-Rijmenam Kandidaten (Promo) Groen – Rijmenam Beach (Promo) In opdracht van Groen Bonheiden-Rijmenam creëerde ik dit promofilmpje ‘Rijmenam Beach’. Rijmenam ligt Groen Bonheiden-Rijmenam nauw aan het hart, misschien zelfs als dé vakantiebestemming voor een dagje uit bij mooi weer… Ze dromen alvast over deze toffe plek.

Bibliotheek Bonheiden

In opdracht van Bib Bonheiden, creëerde ik een promofilm dat hun bibliotheek voorstelde op een leuke en nieuwe manier.              

Open Vld Bonheiden-Rijmenam

In opdracht van Open Vld – Bonheiden Rijmenam. Een videocreatie van Pascal Vercammen waarin hij vertelt over zijn doelstellingen, vernieuwingen en creativiteit.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.