projecten/producties

Krank It Up Festival

Commercial – 2019

In samenwerking met schepen Pascal Vercammen en Jeugddienst Bonheiden, creëerde ik de commercial voor het nieuwe festival ‘Krank It Up’. Op zaterdag 3 augustus 2019 vond in Bonheiden het nieuwe festival Krank plaats. Verschillende lokale DJ’s kregen een kans om zich te bewijzen op ons podium. Als afsluiter van de avond kon je dansen op de muziek van Funktastix!

Van Poppel Bouwbedrijf

Commercial(voorjaar 2019)

In opdracht van Van Poppel Bouwbedrijf, creëerde ik een moodfilm ter promotie van hun stadswandeling langs al hun realisaties en projecten in Mechelen. Een super toffe samenwerking! De moodfilm ging in première tijdens de woonbeurs Wonen Mechelen op stand 232.

(Binnenkort in 2020)

Il Cardinale – Burgerbar

Moodfilm/commercial – 2020

In het voorjaar van 2020 lanceren we de commercial voor ‘Il Cardinale’. Het is een moodfilm die de sfeer en smaak van de burgerbar weergeeft. Bezoek zeker één van hun vestigingen. Meer info op ilcardinale.be

Groen Bonheiden-Rijmenam

Commercials – 2018

In opdracht van Groen Bonheiden-Rijmenam creëerde ik verschillende promotiefilms. Rijmenam ligt Groen Bonheiden-Rijmenam nauw aan het hart, misschien zelfs als dé vakantiebestemming voor een dagje uit bij mooi weer… Ze dromen alvast over deze toffe plek. Dit zie je alvast in promofilmpje ‘Rijmenam Beach’.

Meer:

Videoserie – ‘De Nacht’

Videoserie voor dé QR-wandeling langs historische locaties in het centrum van Rijmenam. Op 7 locaties kan je een QR-code scannen. Je krijgt dan verrassende ‘digitale’ vertellingen te zien en te horen via je smartphone.

Leuk je te ontmoeten!

Hoi, ik ben Jonas. Een masterstudent Regie aan het RITCS die jaren geleden begonnen is met filmen vanuit bewondering en passie. Mensen inspireren, entertainen en doen lachen is waar ik voor leef. Een opname beginnen met een gedreven mindset? Daar sta ik voor. Door mijn ervaring in regie en als videograaf en voice-over kan ik…

Wat Ons Bindt – Kortfilm

Als Bram op een warme zomerdag zijn dochter Marie naar de onthaalmoeder moet brengen, vergeet hij haar in de auto. Hij verliest niet alleen zijn kind, maar ook zijn vrouw Sarah door verdriet en opbouwende spanningen.

► INFOFILM: Masterplan Gemeente Bonheiden

Audiovisuele productie | Infofilm De trend van compacter wonen? Die zet zich ook in Gemeente Bonheiden verder. Door het plannen van de bouw van appartementen en het uitwerken van een wensbeeld worden de ambities in het dorp duidelijk. Zo kan ook ik, als inwoner van Bonheiden, dromen van een mooie toekomst. (i.s.m. OMGEVING)

► INFOVIDEO’S: Riviercontract Zwalmbeek

Audiovisuele productie ⎮ Infovideo’s Het kan gebeuren dat land rond de grote rivieren overstroomt. Sommigen, zoals de Zwalmbeek, hebben hier aanleg voor. Benieuwd naar de oplossingen en ideeën? Bekijk ze in de acht videoverslagen die ik maakte. In een eerste video worden de doelstellingen en aanpak van de ateliers uitgelegd. In de zeven andere video’s wordt…

► VIDEOSERIE: #2820Zomert

In opdracht van ‘Gemeente Bonheiden’, creëerde ik deze korte online videoserie. Op deze manier konden we in tijden van covid, een zomer van dichtbij beleven.

► KIDSCONTENT: Waar is de jeugddienst?

Lege kasten, schuiven en bureau, de jeugddienst heeft alle spullen bij elkaar gepakt en verhuisd? Maar waar naar toe? Vanaf januari nam de jeugddienst haar intrek op een nieuwe locatie en samen met de inwoners van Bonheiden – Rijmenam, jong en oud, gingen ze tijdens de kerstvakantie op zoek naar dit nieuwe adres.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.