projecten/producties

Krank It Up Festival

Commercial – 2019

In samenwerking met schepen Pascal Vercammen en Jeugddienst Bonheiden, creëerde ik de commercial voor het nieuwe festival ‘Krank It Up’. Op zaterdag 3 augustus 2019 vond in Bonheiden het nieuwe festival Krank plaats. Verschillende lokale DJ’s kregen een kans om zich te bewijzen op ons podium. Als afsluiter van de avond kon je dansen op de muziek van Funktastix!

Van Poppel Bouwbedrijf

Commercial(voorjaar 2019)

In opdracht van Van Poppel Bouwbedrijf, creëerde ik een moodfilm ter promotie van hun stadswandeling langs al hun realisaties en projecten in Mechelen. Een super toffe samenwerking! De moodfilm ging in première tijdens de woonbeurs Wonen Mechelen op stand 232.

(Binnenkort in 2020)

Il Cardinale – Burgerbar

Moodfilm/commercial – 2020

In het voorjaar van 2020 lanceren we de commercial voor ‘Il Cardinale’. Het is een moodfilm die de sfeer en smaak van de burgerbar weergeeft. Bezoek zeker één van hun vestigingen. Meer info op ilcardinale.be

Groen Bonheiden-Rijmenam

Commercials – 2018

In opdracht van Groen Bonheiden-Rijmenam creëerde ik verschillende promotiefilms. Rijmenam ligt Groen Bonheiden-Rijmenam nauw aan het hart, misschien zelfs als dé vakantiebestemming voor een dagje uit bij mooi weer… Ze dromen alvast over deze toffe plek. Dit zie je alvast in promofilmpje ‘Rijmenam Beach’.

Meer:

Wat Ons Bindt – Kortfilm

Als Bram op een warme zomerdag zijn dochter Marie naar de onthaalmoeder moet brengen, vergeet hij haar in de auto. Hij verliest niet alleen zijn kind, maar ook zijn vrouw Sarah door verdriet en opbouwende spanningen.

► INFOFILM: Masterplan Gemeente Bonheiden

De trend naar compacter wonen zet zich ook in Bonheiden door, met de bouw van verschillende appartementen in de dorpskern. Daarom werkte het gemeentebestuur een wensbeeld uit voor de toekomst, het masterplan ‘Bonheiden-centrum’. Heel tof om deze productie te maken voor gemeente Bonheiden! Op naar een mooie dorpskern! (i.s.m. OMGEVING)

► INFOVIDEO’S: Riviercontract Zwalmbeek

De Zwalmbeek heeft een onregelmatig regime met lage debieten in droge periodes en veel hogere debieten in regenperiodes, waardoor de beek erg overstromingsgevoelig is. Om je te informeren zijn acht videoverslagen gemaakt. In een eerste video worden de doelstellingen en aanpak van de ateliers uitgelegd. In de zeven andere video’s wordt er in gegaan op de eerste tussentijdse…

► VIDEOSERIE: #2820Zomert

In opdracht van ‘Gemeente Bonheiden’, creëerde ik deze korte online videoserie. Op deze manier konden we in tijden van covid, een zomer van dichtbij beleven.

► COMMERCIAL: Krank It Up (Festival)

In samenwerking met schepen Pascal Vercammen en Jeugddienst Bonheiden, creëerde ik de commercial voor het nieuwe festival ‘Krank It Up’. Op zaterdag 3 augustus vindt in Bonheiden het gloednieuwe festival Krank plaats. Verschillende lokale DJ’s krijgen dan een kans om zich te bewijzen op ons podium. Als afsluiter van de avond kan je dansen op de muziek van…

Leer me kennen.

Hoi, ik ben Jonas. Een student Regie aan het RITCS die jaren geleden begonnen is met filmen vanuit bewondering en passie. Mensen inspireren, entertainen en doen lachen is waar ik voor leef. Een opname beginnen met een gedreven mindset? Daar sta ik voor. Door mijn ervaring in regie en als videograaf en voice-over kan ik…

► MOODFILM: Van Poppel

Van Poppel – Moodfilm (voorjaar 2019) In opdracht van Van Poppel Bouwbedrijf, creëerde ik een moodfilm ter promotie van hun stadswandeling langs al hun realisaties en projecten in Mechelen. Een super toffe samenwerking! De moodfilm ging in première tijdens de woonbeurs Wonen Mechelen op stand 232.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.